НАЈАВА: Прес-конференција на Заменик Министерот Тимчо Муцунски

Скопје , 06 декември 2016 година

Заменик министерот за информатичко општество и администрација Тимчо Муцунски денеска, 6 декември (вторник), ќе одржи прес конференција.

Настанот ќе се одржи просториите на МИОА со почеток во 13.45 часот.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација