НАЈАВА: Прес-конференција на Заменик министерот Муцунски

Скопје , 16 февруари 2017 година

Заменик министерот за информатичко општество и администрација Тимчо Муцунски утре, 17 февруари 2017 година (петок), ќе одржи прес конференција.

Настанот ќе се одржи просториите на МИОА со почеток во 11.00 часот.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација