Најава: Арсовска Томовска панелист на „Глобалниот самит на жени лидери 2017“

Скопје , 17 февруари 2017 година

Министерката за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска утре, 18 февруари 2017 година (сабота), ќе се обрати како панелист на вториот ден од „Глобалниот самит на жени лидери 2017“, во организација на Сојузот на стопански комори на Македонија, а во соработка со Асоцијацијата на бизнис жени во Република Македонија

Настанот ќе се одржи во хотелот „Мериот“, Скопје, со почеток во 11 часот.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација