НАЈАВА: Презентирање на Годишниот извештај од Регистарот на вработени во јавниот сектор за 2016

Скопје , 15 март 2017 година

Министерката за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска утре, 16. март 2017 година (четврток), ќе го презентира годишниот извештај од Регистарот на вработени во јавниот сектор за 2016 година.

Настанот ќе се одржи во Клубот на пратеници, со почеток во 11 часот.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација