Најава: Арсовска Томовска на Саемот за вработување и пракса „Контакт 2017“

Скопје , 18 април 2017 година

Министерката за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска утре, 19.април 2017 година (среда), ќе се обрати на отворањето на Саемот за вработување и пракса „Контакт 2017“, во организација на Студентските парламенти на ФИНКИ и на ФЕИТ.

Настанот ќе се одржи во Амфитеатарот на ФИНКИ, со почеток во 12 часот.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација