Најава

Скопје, 26 септември 2017 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, денеска ќе одржи прес конференција.

 Прес конференцијата ќе се одржи со почеток во 12:30 часот, во Медиа центарот во зградата на Влада на Република Македонија.

 

 

Министерство за информатичко општество и администрација