Најава за прес конференција

Скопје, 1 февруари 2018 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и директорот на Светска Банка за Македонија, Марко Мантованели ќе одржат заедничка прес конференција.

Прес конференцијата ќе се одржи на 1ви февруари(денеска), во 13.00 часот, во Клуб на пратеници.

 

Министерство за информатичко општество и администрација